KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan Türkiye’ye ‘Turcovac’ tebriği | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 23:22

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan Türkiye’ye ‘Turcovac’ tebriği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak, Covid-19’a karşı geliştirilen yerli aşı “Turcovac” için tebrik etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan Türkiye’ye ‘Turcovac’ tebriği
Son Güncelleme :

23 Haziran 2021 - 8:59

1480 Okuma

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak, Erciyes Üniversitesi tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen ve faz 3 çalışmalarına geçilen yerli aşı Turcovac için tebrik etti ve bu başarıda emeği geçenleri kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.