Ronaldo kendi rekorunu kırarak bir ilki başardı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 07:53

Ronaldo kendi rekorunu kırarak bir ilki başardı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Instagram takipçi sayısıyla bir rekora daha imza attı. Ünlü futbolcu 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu.

Ronaldo kendi rekorunu kırarak bir ilki başardı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2021 - 20:50

3020 Okuma

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde basın açıklaması öncesinde şişe tartışmasıyla gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu bugün ise yeni bir rekorla karşımıza çıktı. Instagram’daki takipçi sayısı hızı bir artış gösteren Ronaldo, 300 milyon takipçiye ulaşan ilk isim oldu. Ronaldo daha önce de 200 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olma unvanına sahip olmuştu.

Futbol kariyerindeki başarılarıyla ön plana çıkan Cristiano Ronaldo, kariyeriyle ilgili de pek çok rekora imza atmıştı. Ancak futbol tutkunlarının bu ismin karakterine de sempati duyması, Ronaldo’yu adeta bir sosyal medya fenomeni haline getirdi. Bunun en net göstergesi de 300 milyon takipçi sayısı oldu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.