Fenerbahçe’de Beşiktaş mesaisi başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:46

Fenerbahçe’de Beşiktaş mesaisi başladı

Fenerbahçe’de Beşiktaş mesaisi başladı
Son Güncelleme :

28 Mart 2023 - 18:44

3760 Okuma

Fenerbahçe, Süper Lig’in 27’nci haftasında 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, Süper Lig’in 27’nci haftasında 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına sağanak yağış altında başladı.Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde milli takımlarına giden futbolcuların yokluğunda gerçekleştirilen antrenman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla gerçekleşti.Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sürdü. İdman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
İşte diğer kareler…

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.