Türkiye’nin gönderdiği 26 bin doz Sinovac aşısı KKTC’ye ulaştı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 03:09

Türkiye’nin gönderdiği 26 bin doz Sinovac aşısı KKTC’ye ulaştı

Türkiye tarafından gönderilen 26 bin doz Sinovac aşısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’ya ulaştı.

Türkiye’nin gönderdiği 26 bin doz Sinovac aşısı KKTC’ye ulaştı
Son Güncelleme :

18 Haziran 2021 - 11:13

2860 Okuma

Türkiye’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Covid-19 salgını ile mücadelesine desteği devam ediyor. Türkiye’den KKTC’ye gönderilen 26 bin doz Sinovac aşısını taşıyan ambulans uçak, başkent Lefkoşa’da bulunan Ercan Havalimanı’na iniş yaptı. İlerleyen saatlerde 26 bin doz daha korona virüs aşısının KKTC’ye geleceği öğrenildi.KKTC, NÜFUSUNUN YÜZDE 70’İNİ TEMMUZA KADAR AŞILAMAYI HEDEFLİYORTürkiye’den KKTC’ye bir hafta içerisinde toplamda 300 bin doz daha korona virüs aşısı gelmesi beklenirken, KKTC Sağlık Bakanı Ünal Üstel, Temmuz ayının sonuna kadar KKTC nüfusunun yüzde 70’inin Covid-19’a karşı aşılanmayı hedeflediklerini aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.