Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon: 4 gözaltı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 05:46

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon: 4 gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu ve silahlarla yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon: 4 gözaltı
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 15:33

1210 Okuma

Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.İzmit ilçesinde belirlenen adrese yapılan operasyonda S.A., K.K., S.K. ve M.Ş. adlı 4 kişi gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda bin 372 gram kubar esrar, 188 gram metamfetamin, 86 gram sentetik uyuşturucu, 4 adet extacy hap, 3 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.