Şifa arayanların yeni adresi Van Gölü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 09:26

Şifa arayanların yeni adresi Van Gölü

Güzel koyları ve sahilleriyle Ege ve Akdeniz’i aratmayan Van Gölü sahilleri hem serinlemek hem de şifa bulmak isteyenlerin uğrak mekanı oldu.

Şifa arayanların yeni adresi Van Gölü
Son Güncelleme :

15 Haziran 2021 - 17:46

1230 Okuma

Soğuk havaların ardından sezonu geç açan vatandaşlar, son bir haftadır etkisini artıran sıcaklar karşısında soluğu Van Gölü’nde alıyor.Denize kıyısı olmadığı halde Türkiye’nin tek mavi bayraklı plajı olan Van Gölü kıyısındaki Mollakasım Halk Plajı ve Ayanıs Halk Plajı, hem serinlemek hem de şifa bulmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor. Akdeniz ve Ege sahillerinden farksız olan Van Gölü sahilleri, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarla her gün binlerce kişiyi ağırlıyor.3 bin 755 kilometrekare yüz ölçümüne sahip Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü sahilleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen birçok kişiyi misafir ediyor. Havadan drone ile görüntülenen Van Gölü sahillerindeki güzellikler ise görenleri hayran bırakıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.