Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 05:43

Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi

Son Dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, NATO Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile baş başa görüşmesi sona erdi, heyetler arası görüşmeye geçildi.

Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi
Son Güncelleme :

14 Haziran 2021 - 22:38

1460 Okuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden’ın NATO Zirvesi kapsamındaki görüşmesi başladı. Erdoğan ve Biden arasındaki kritik görüşmeden ilk kareler paylaşıldı.

19:00’A ERTELENMİŞTİ

Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden’ın saat 18:00’da planlanan görüşmesinin saatinin 19:00’a ertelendiği açıklanmıştı. Saati değiştirilen program başlarken, iki liderin görüşmesinde Suriye, Doğu Akdeniz, Libya, FETÖ ve sözde soykırım meselelerine ilişkin bir çok konunun ele alınacağı ifade ediliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.