Son dakika… MHP milletvekilleri Kalyoncu ve Karadağ kazada yaralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 23:20

Son dakika… MHP milletvekilleri Kalyoncu ve Karadağ kazada yaralandı

Son dakika… MHP milletvekilleri Kalyoncu ve Karadağ kazada yaralandı
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 12:37

1450 Okuma

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Bolu’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin bariyere çarpması sonucu yaralandı. 2 milletvekilinin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza, saat 10.00 sıralarında TEM yolu Bolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul’a giden MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu yönetimindeki 06 CCC 035 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Kazada, Hasan Kalyoncu ve yanındaki MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ hafif yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Karadağ Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karadağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hasan Kalyoncu kazayla ilgili olarak, “Direksiyon hakimiyetini kaybettik yandaki bariyere çarptık. Allah’a şükür iyiyiz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Murat Küçük

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.