Rus tekstilciye çağrı: ’15 Haziran’da Türkiye’ye bekliyoruz’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 17:51

Rus tekstilciye çağrı: ’15 Haziran’da Türkiye’ye bekliyoruz’

Antalya’da 15-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show, 100 Türk tekstil markası ile çoğunluğu Rus 5 bin tekstil toptancısını buluşturmayı hedefliyor.

Rus tekstilciye çağrı: ’15 Haziran’da Türkiye’ye bekliyoruz’
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 12:34

1430 Okuma

“Ruslar bizden, biz Ruslar’dan vazgeçmeyiz” diyen Dosso Dossi Holding CEO’su Hikmet Eraslan, Rusya’dan direkt uçuşların başlamaması halinde Belarus, Bulgaristan, Azerbaycan ve Gürcistan üzerinden aktarmalı uçuşlarla Rus tekstil toptancılarını Antalya’ya getireceklerini söyledi.Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden olumsuz etkilenen Türk tekstil sektörüne hareket katmak için büyük bir kampanya hazırlığı içinde olduklarını belirten Eraslan, “Türk tekstil markalarının ürünlerini yurt dışına pazarlarken aynı zamanda ülkemizin turizm potansiyelini de ön planda tutuyoruz. Geçtiğimiz yıl Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yaptığımız dijital platform defilesi bölgenin turizm ekonomisine ciddi katkı sağladı” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.