Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan Karabağ mesajı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 18:22

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan Karabağ mesajı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Türk şehitliklerini ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 19 yıldır edindiği bilgi, tecrübe ve birikimi Karabağ’ın imarı ve gelişimi için kullanacağını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan Karabağ mesajı
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2021 - 19:58

1740 Okuma

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Azerbaycan’daki temasları kapsamında Bakü’de merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret etti.Haydar Aliyev’in anıt mezarına çelenk bırakan Adil Karaismailoğlu, daha sonra Azerbaycan Şehitliği’ne geçti. 20 Ocak Şehitleri’nin yer aldığı Bakü Şehitler Hıyabanı’na giden Karaismailoğlu burada Ebedi Ateş Anıtı’na da çelenk bıraktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, temasları kapsamında Bakü Türk Şehitliği’ni de ziyaret ederek anıta çelenk koydu.Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Karaismailoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştüğünü ve gerekli notları aldığını belirterek, “Sayın Ulaştırma Bakanımız Nabiyev ile beraber bugün Azerbaycan temaslarımıza başladık. Önemli görüşmelerde bulunacağız. Buradan sonra da toplantılarımıza devam edeceğiz. Yarın da inşallah Karabağ bölgesine gideceğiz. Karabağ’ın işgalinden kurtarıldıktan sonra Karabağ’dan imar için oradaki bizim yüklenici firmalarımızın çalışmalarını yerinde inceleyeceğiz, yeni planlamalarımızı yapacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.