Alarm veren barajda Afrika’yı aratmayan görüntüler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 14:16

Alarm veren barajda Afrika’yı aratmayan görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı.

Alarm veren barajda Afrika’yı aratmayan görüntüler
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2021 - 13:43

1400 Okuma

Dünyayı etkisi altına alan kuraklık ülkemizde de kendisini gösteriyor. Yağışların azalması ve iklim değişiklikleriyle birlikte baş gösteren kuraklık her geçen gün daha da artarak ilerliyor. Barajların ve göllerin sularının çekilmesiyle tarım başta olmak üzere birçok alan olumsuz etkileniyor. Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı adeta alarm veriyor. Vatandaşların yaklaşmaya korktuğu baraj, şimdilerde hayvanlara mera oldu. Kılıçkaya Barajı’nda önceki yıllarda karşıya geçmek için barajın kenarını dolaşan büyükbaş hayvanlar suların çekilmesiyle sudan yüzerek karşıya ulaşıyorlar. Hayvanların baraja girerek karşıdan karşıya geçmesi bir yandan durumun vahametini gözler önüne sererken bir yandan eşsiz görüntüler ortaya çıkardı. Hayvanların baraj içerisindeki görüntüleri Afrika’da çekilen belgeselleri aratmadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.