Yağmurla birlikte yunus sürüsü İstanbul Boğazı’na akın etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 08:38

Yağmurla birlikte yunus sürüsü İstanbul Boğazı’na akın etti

Yağmurla birlikte İstanbul Boğazı’nda ortaya çıkan yunus sürüsü renkli görüntüler oluşturdu. Yunusların ve martıların oluşturduğu görsel şölen görenleri kendine hayran bıraktı.

Yağmurla birlikte yunus sürüsü İstanbul Boğazı’na akın etti
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 22:08

1310 Okuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarılarına ardından Arnavutköy’de kısa süreli yağmur yağdı.Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazıları da şemsiye ile korunmaya çalıştı. Yağmurla birlikte İstanbul Boğaz’ında çıkan yunuslar görsel şölen oluşturdu.Martıların ve yunusların gösterisi izleyenleri adete mest etti. Yunuslar adeta dans ederek boğazdan geçti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.