Kur’an-ı Kerim’deki ‘selam’ ayetleri hat sanatıyla Ayasofya Camii’nde sergilendi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 00:13

Kur’an-ı Kerim’deki ‘selam’ ayetleri hat sanatıyla Ayasofya Camii’nde sergilendi

Albayrak Grubu’nun Hat Sanatı sergisi Ayasofya Camii’nde sanatseverlerle buluştu. Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Ayasofya Camii’ndeki icazet törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sergilenen hat sanatı eserlerini inceledi.

Kur’an-ı Kerim’deki ‘selam’ ayetleri hat sanatıyla Ayasofya Camii’nde sergilendi
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 12:26

1570 Okuma

Seçkin hattatların gelenek ve moderni harmanlayarak Kur’an-ı Kerim’deki “selam” ayetlerinden hazırladığı hat sanatı eserleri, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde sergilendi. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Albayrak ve Kurumsal İletişim Müdürü Esad Sivri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergide bir gelenek haline getirilen Ramazan yazılarıyla takvim projelerinin 7. sayısı “2021/1442-1443 Hat Takvimi” için oluşturulan koleksiyon, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin icazet töreni için Ayasofya Camii’ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tören sonrası sergilenen eserleri inceledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.