HAFİF TİCARİ ARAÇ BARİYERLERE ÇARPIP YANDI 1 YARALI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 14:48

HAFİF TİCARİ ARAÇ BARİYERLERE ÇARPIP YANDI 1 YARALI

HAFİF TİCARİ ARAÇ BARİYERLERE ÇARPIP YANDI 1 YARALI
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 22:12

1500 Okuma

MANİSA’nın Kula ilçesinde, orta refüjdeki bariyere çarpan hafif ticari araç yandı. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan 2 kişiden 1’i yaralandı.

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında, İzmir- Ankara D- 300 karayolu Dereköy Mahalle kavşağı yakınlarında meydana geldi. Ertan Payaz (51) idaresindeki 35 P 8829 plakalı hafif ticari araç, orta bariyerlere çarptı. Sürücünün yaralanmadığı kazada araçtaki Ayla Payaz (48) yaralandı. Araç kaza sonrası yanmaya başladı. Araçtakiler kendi imkanlarıyla dışarı çıkabildi. Kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ise yangını söndürürken. Araçta büyük çaplı hasar oluştu. Yaralı kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çevreden geçen diğer sürücüler ise o anları cep telefonuyla görüntüledi. Araç alev alev yanarken, 2 kişinin feryat ettiği görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.