Emine Erdoğan, Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 04:29

Emine Erdoğan, Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Asitane Vakfı’nın düzenlediği Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Asitane Vakfınca Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Sanat binasında düzenlenen sergiyi dolaşan Erdoğan, 150 yıllık kitaplardan hammaddesi keten, dut ve ipekten oluşan kağıtlara kadar birçok eseri inceledi.

Emine Erdoğan, Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 22:08

1220 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Asitane Vakfı’nın düzenlediği Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi.Açılışın ardından, 150 yıllık kitaplardan hammaddesi keten, dut ve ipekten oluşan kağıtlara kadar birçok eserin yer aldığı sergiyi gezen Erdoğan, ürünlerle ilgili Asitane Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasibe Turan’dan bilgi aldı. Erdoğan, sergide yer alan, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yıkılan bir evin duvarından çıkarılan ve eski dönemin izlerini taşıyan 40 kitabı da inceledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.