ULUSKON yeni iş anlaşmaları yapmak için Nijerya’ya gidiyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 17:17

ULUSKON yeni iş anlaşmaları yapmak için Nijerya’ya gidiyor

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), birçok alanda iş birliği anlaşmaları için Nijerya Ankara Büyükelçisi İsmail Abba Yusuf ile bir toplantı yaptı.

ULUSKON yeni iş anlaşmaları yapmak için Nijerya’ya gidiyor
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 15:49

1430 Okuma

Nijerya Büyükelçisi ile ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Nijerya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde bir araya geldi. Başkan Atasoy, tarafından yapılan görüşmede iki ülkenin ticari ilişkileri üzerinde duruldu. Karşılıklı olarak ithalat ve ihracatın artması için birlikte çalışma kararı alındığı aktarıldı.Başkan Atasoy, ” İki ülke arasındaki mevcut olan inşaat, maden ticareti gibi ilişkilerimizin güçlü olduğu sektörlere yenilerini eklemek istiyoruz” dedi.Görüşmede ayrıca, Türkiye ve Nijerya arasındaki ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Nijerya’ya yapılacak ziyarette, Türk iş dünyası olarak birçok sektörde başta inşaat, enerji ve maden olmak üzere yeni anlaşmalar yapılacağı konuşuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.