Araçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu Mia buldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 22:42

Araçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu  Mia buldu

Araçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu  Mia  buldu
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 15:51

1450 Okuma

İZMİR’de, polis ekiplerince durdurulan hafif ticari araçta narkotik köpek ‘Mia’ ile yapılan aramada, kablo makarasına gizlenen 1 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu maddenin kente girmesi ve ticaretini önlemek amacıyla yaptıkları çalışmalarda, Kemalpaşa ilçesi Akalan gişelerinde hafif ticari aracı durdurdu. Narkotik köpek ‘Mia’ ile araçta yapılan aramada, kablo makarasına gizlenen 1 kilo 100 gram metamfetamin bulundu. İsmi açıklanmayan sürücü ise gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Araçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu 'Mia' bulduAraçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu 'Mia' bulduAraçtaki kablo makarasına gizlenen 1 kilo uyuşturucuyu 'Mia' buldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Halil İbrahim Karabıyık

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.