Son dakika haber! İZMİR DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 19:36

Son dakika haber! İZMİR DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTI

Son dakika haber! İZMİR DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTI
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 20:02

1850 Okuma

İZMİR’de ‘rüşvet almak’, ‘rüşvet vermek’ ve ‘rüşvete aracılık etmek’ suçlamasıyla bir şebekeye yönelik operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir suç örgütüne yönelik çalışma yaptı. ‘Rüşvet almak’, ‘rüşvet vermek’ ve ‘rüşvete aracılık etmek’ suçlamalarının bulunduğu şebekeye yönelik, geçen pazartesi günü, eş zamanlı operasyon yapıldı. Bornova, Çiğli, Menemen, Buca, Bayraklı, Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde yapılan baskınlarda, 1’i kamu görevlisi 11 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, 6 şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Jandarmaya götürülen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Son dakika haber! İZMİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTISon dakika haber! İZMİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTISon dakika haber! İZMİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTISon dakika haber! İZMİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON 11 GÖZALTI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.