Son dakika… Bakan Koca paylaştı! Koronavirüs aşılamasında flaş gelişme | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 19:31

Son dakika… Bakan Koca paylaştı! Koronavirüs aşılamasında flaş gelişme

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Son dakika… Bakan Koca paylaştı! Koronavirüs aşılamasında flaş gelişme
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 14:19

1410 Okuma

İşte Bakan Koca’nın paylaşımı:

Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin.

BAKAN KOCA’DAN BİLİM KURULU SONRASI AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Koca dün Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Vaka sayılarındaki düşüşü kalıcı kılmak için gayretlerimiz devam edecek. Birlikte mücadele ederek başardık, birlikte mücadele ederek salgını sona erdireceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Koca, normalleşme döneminde, kısıtlamaların giderek azalacağı ancak bireysel tedbirlerin öne çıkacağı ve yaygın aşılamayla güçlendirilmiş bir uygulamayı hedeflediklerini dile getirerek, “1 Haziran’dan itibaren aşılama programımız hızlanmış olacak. Bu kapsamda 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlanacaktır” açıklamasını yapmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.