Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC’de | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 02:14

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC’de

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC’de
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2021 - 15:20

1680 Okuma

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’ya geldi. Oktay’ın ziyareti kapsamında KKTC Sulamaları İletim Tüneli’nin açılış töreni ve Türkiye-KKTC Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya gelmesi bekleniyor. Oktay, KKTC ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Güzelyurt ve Meserya ovalarına hayat verecek olan KKTC Sulamaları İletim Tüneli’nin açılış töreni ve ardından da Türkiye-KKTC Gençlik Buluşmasında gençlerimizle bir araya gelmek üzere KKTC’deyiz” dedi. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.