Biyonik kulaklı Ata’nın en büyük hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalabilmek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 04:25

Biyonik kulaklı Ata’nın en büyük hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalabilmek

Ameliyat ile biyonik kulak takılan 12 yaşındaki Ata’nın en büyük hayali, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a keman çalabilmek.

Biyonik kulaklı Ata’nın en büyük hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalabilmek
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2021 - 15:17

1700 Okuma

12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ata Çankır, ailesinin 15 aylıkken duyma sıkıntısı olduğunu fark etmesi ile hastaneye götürüldü ve 17 aylıkken işitme engeli olduğu teşhisi konularak ameliyat ile biyonik kulak takıldı. Ailesinin her zaman desteğini yanında bulan Ata, yaşıtlarının aksine birçok yeteneğini ortaya çıkarabildi.İyi derecede keman çalabilen, resim çizebilen Ata, aynı zamanda birçok materyali de kendi tasarlıyor. Daha önce tek protezin devlet tarafından karşılanabildiğini belirten Ata’nın annesi Hatice Çankır, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla artık çift kulak olarak biyonik kulakların devlet tarafından karşılanmaya başladığını söyledi. Ata da bundan dolayı teşekkür etmek amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalmak istiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.