Şehit yakınları ve gazilerden Bakan Soylu’ya tam destek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 11:40

Şehit yakınları ve gazilerden Bakan Soylu’ya tam destek

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz gecesi gösterdiği dik duruş, kahramanlık ve terör örgütü PKK’yı bitirme noktasına getirmesi nedeni ile şer odaklarını kudurttuğunu söyledi.

Şehit yakınları ve gazilerden Bakan Soylu’ya tam destek
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2021 - 12:48

1500 Okuma

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik linç girişimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, son günlerde üç tarafı denizlerle dört tarafı hainlerle çevrili Türkiye’de başta bazı medya kuruluşları, bazı sözde gazeteciler, uyuşturucu baronları, FETÖ’cüler, PKK sevicilerinin, dört bir yandan teröristlerin korkulu rüyası, cumhuriyet tarihimizin bana göre başarılı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya saldırdığını söyledi. Gündüz, “İtibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Peki bu şer odakları neden Bakanımıza saldırıyorlar, bu şer odakları fırsatını buldukça Bakanımız Süleyman Soylu’ya saldırmalarının sebebi nedir? Çünkü Bakanımızın askerimizle bağdaş kurup yemek yiyip çay içtiği Belbuka Tepede, Gabar’da, Cudi’de, Herekol’da birkaç yıl öncesine kadar PKK’lılar bu sözde gazetecilerle bağdaş kurup keyif çatıyorlardı. Vatandaştan çaldıkları hayvanların etleriyle yaptıkları ızgara ve kavurmaları midelerine tıkıyorlardı. Kandil’de PKK’nın sözde liderlerini ziyaret edip karşılıklı birbirlerine övgüler yağdırıp sözde kuracakları PKK devletinin hayalini kuruyorlardı. Sözde PKK elebaşları çocuk yaştaki kızlarla keyif çatıyorlardı. Buraları ziyaret eden bu sözde gazeteciler dönüşlerinde ceplerine sıkıştırılmış birkaç bin ABD dolarının verdiği keyifle işgal ettikleri gazete köşelerinde teröristlere mehdiyeler diziyorlardı. Şimdi buraları ziyaret edememenin, teröristlerle hasret giderememenin, haram kavurmaları yiyememenin, bol oksijenli ortamlarda kahve yudumlayamamanın ve PKK’nın dolarlarına konamamanın kudurmuşluğunu yaşıyorlar” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.