Bitcoin için bomba tahmin: 4-6 hafta sürebilir! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Mayıs 2024 - 17:24

Bitcoin için bomba tahmin: 4-6 hafta sürebilir!

Gördüğü tarihi zirve sonrası sert düşüşe geçen Bitcoin için Galaxy Digital LP’nin CEO’su Michael Novogratz’den beklenmedik bir tahmin geldi.

Bitcoin için bomba tahmin: 4-6 hafta sürebilir!
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 9:17

2460 Okuma

Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin’in en büyük yatırımcılarından olan Galaxy Digital LP’nin CEO’su Michael Novogratz, Bitcoin’deki düşüş nedeniyle baskının devam etmesini beklediğini açıkladı.

“40-50 BİN DOLAR SEVİYESİ ADİL BİR FİYAT”

Tarihi zirvesinden yüzde 35 gerileyen Bitcoin için Novogratz, 40-50 bin dolar seviyesinin adil bir fiyat olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bir süre için konsolidasyon yaşayacağız, bu 4-6 hafta sürebilir.”

KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 3.95 artışla 45 bin 293 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum fiyatı yüzde 5.66 artışla 3 bin 483 dolara yükselirken, Ripple de düne göre yüzde 9.79 oranında artıda bulunuyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN