Evde bunalan vatandaşlar, kendilerini sokağa attı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 00:38

Evde bunalan vatandaşlar, kendilerini sokağa attı

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da yaşanan tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından cadde ve sokaklarda yoğunluk oluştu.

Evde bunalan vatandaşlar, kendilerini sokağa attı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 17:13

2560 Okuma

İçişleri Bakanlığı’nca korona virüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan saat 19.00’da başlayan tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması 17 günlük tam kapanma, bugün saat 05.00 itibari ile sona erdi. Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle, sabahın erken saatlerinde yollarda hareketlilik başladı. Vatandaşlar kapanma sürecinin ardından sokakları doldururken, kent genelindeki işlek noktalarda yoğunluk yaşandığı görüldü.Uzun bir aradan sonra güneşli havayı da fırsat bilen Bursalılar da çarşı, pazar, park ve bahçelere akın ederken, banka, postane gibi kurumların önünde de uzun kuyruklar oluştu. Bir anda oluşan yoğunluk sebebiyle işlek noktalarda sosyal mesafe ise zaman zaman sıfıra kadar düştü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.