ZABITA EKİPLERİ YERDE BULDUKLARI 20 BİN LİRAYI SAHİBİNE ULAŞTIRDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 15:46

ZABITA EKİPLERİ YERDE BULDUKLARI 20 BİN LİRAYI SAHİBİNE ULAŞTIRDI

Van’ın İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri, yerde buldukları 20 bin lirayı sahibine teslim etti.

ZABITA EKİPLERİ YERDE BULDUKLARI 20 BİN LİRAYI SAHİBİNE ULAŞTIRDI
Son Güncelleme :

16 Nisan 2021 - 19:09

1510 Okuma

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetim için göreve giden zabıta ekibi, belediye çıkışındaki güvenlik kulübesinde yere düşürülen bir deste para buldu.

Paranın sahibini bulmak için çalışma başlatan görevliler, kulübedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Van'da zabıta ekipleri yerde buldukları 20 bin lirayı sahibine ulaştırdı

Görevliler, yapılan kontroller sonucu parayı düşüren Melik Fırat Turgut’a ulaşarak 20 bin lirasını tutanak karşılığında teslim etti.

Turgut, yolda düşürdüğü parayı bularak kendisine teslim eden zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Zabıta memuru Akan Ağır ise insani bir davranışta bulunduklarını belirterek, parayı sahibine teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.