ASANSÖR KORKUSU HÜLYA AVŞAR’A 14 KAT MERDİVEN ÇIKARTTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 09:32

ASANSÖR KORKUSU HÜLYA AVŞAR’A 14 KAT MERDİVEN ÇIKARTTI

Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 9:04

4990 Okuma
ASANSÖR KORKUSU HÜLYA AVŞAR’A 14 KAT MERDİVEN ÇIKARTTI

Asansör korkusu olan Hülya Avşar Masumiyet dizi çekimlerinde 14 kat merdiven çıkmak zorunda kaldı.

Fox Tv’de yayınlanan Masumiyet dizi çekimleri için Hülya Avşar 14 kat merdiven çıktı ve soluk,soluğa kaldı.Hülya Avşar sosyal medya ınstagram ve twitter hesabından yaptığı paylaşımda çekilecek masumiyet dizi setinde asansörden çok korktuğunu açıkladı.Hülya Avşar ile birlikte bazı set ekibi de 14 katlı merdiveni çıkmak zorunda kaldı.
“MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Masumiyet dizisi çekimlerinin büyük bir kısmı İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan merhum iş adamı Sakıp Sabancı’nın villasında çekiliyor.
​Masumiyet, Gold Film imzalı, yönetmeliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır rol alıyor.
“DİZİNİN KONUSU”
Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar’ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde değişecektir.
“DİZİDE ROL ALAN OYUNCULAR”
Hülya Avşar – Hale Ilgaz
Mehmet Aslantuğ – Harun Orhun
Deniz Çakır – Bahar Yüksel
Tolga Güleç – Timur Yüksel
İlayda Alişan – Ela Yüksel
Serkay Tütüncü – İlker Ilgaz
Deniz Işın – İrem Orhun Ilgaz
Asena Tuğal – Banu Kaya
Ertuğrul Postoğlu – İsmail Ilgaz
Selen Uçer – Yelda Demirci
Asena Keskinci – Hande Hancı
Neslihan Arslan
Rüçhan Çalışkur – Gülizar Yüksel
Alayça Öztürk – Neva Hancı
Kimya Gökçe Aytaç – Asu Ilgaz
Gizem Ergün – Emel Yüksel
Ozan Kaya Oktu – Umut Demirci
Adin Külçe – Mert Yüksel
Almina Günaydın – Aleyna
Sevgi Temel – Burçak
Süreyya Güzel – Avukat Beril
Ceren Erginsoy oynuyorlar.

METİN DURMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.