İZMİR DEPREMİNDE YIKILAN RIZA BEY APARTMANI’NIN FENNİ MESULÜ TUTUKLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 14:47

İZMİR DEPREMİNDE YIKILAN RIZA BEY APARTMANI’NIN FENNİ MESULÜ TUTUKLANDI

30 Ekim’deki depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında gözaltındaki Rıza Bey Apartmanı’nın mimari proje müellifi ve fenni mesulü A.S.B. tutuklandı

İZMİR DEPREMİNDE YIKILAN RIZA BEY APARTMANI’NIN  FENNİ MESULÜ TUTUKLANDI
Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 22:42

1630 Okuma

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Rıza Bey Apartmanı mimari proje müellifi ve fenni mesulü A.S.B’nin İstanbul’da olduğu belirlendi.

Çatalca ilçesinde yakalanan, ifadesi SEGBİS ile alınan A.S.B, cezaevine gönderildi.

Daha önce 7 kişi tutuklanmıştı 

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 117 kişi hayatını kaybetmiş, Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 7 kişi tutuklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.