DOLARDA HAREKETLİ DAKİKALAR! YÜKSELİŞE GEÇTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 11:57

DOLARDA HAREKETLİ DAKİKALAR! YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dolar kuru, geçen hafta TCMB yönetiminde yaşanan değişikliğin ardından çıktığı 8 TL üzerindeki seviyesini koruyarak güne başladı.

DOLARDA HAREKETLİ DAKİKALAR! YÜKSELİŞE GEÇTİ
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 12:49

1740 Okuma

Dolar kuru, geçen hafta Merkez Bankası yönetiminde yaşanan değişiklik sonrası yaşadığı yükselişin ardından haftaya 8 TL’nin üzerinde başladı.

29 Mart sabahı dolar kuru 8.005-8.0777 aralığında başlamasının ardından şu sıralarda dolar kuru 8,14 seviyelerinde işlem görüyor.

Naci Ağbal’ın yerine Şahap Kavcıoğlu’nun atanmasının ardından 7.20 seviyesindeki kur 8.50’ye kadar gelmiş, haftayı 8.10 seviyesinde kapatmıştı. 29 Mart haftasında piyasalarda olası bir kabine değişikliğine yönelik gelişmeler izlenirken veri tarafında ise sakin bir hafta var.

Merkez Bankası Başkanı’ndan faiz açıklaması

Paskalya nedeniyle yurt dışı piyasalarda kısa bir hafta olacak, öne çıkan en önemli veri ise ABD’den gelecek istihdam rakamları olacak.

Hatırlanacağı üzere Fed son toplantısında, 10 yıllıklardaki yükseliş nedeniyle erkene çekilen faiz artışı beklentisini istihdam piyasasını olumsuz etkileyeceği nedeniyle reddetmişti.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN