KIZI AMELİYAT GEÇİREN KIZILAY BAŞKANI KINIK: İYİ Kİ VARSIN KAN DOSTUM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 02:23

KIZI AMELİYAT GEÇİREN KIZILAY BAŞKANI KINIK: İYİ Kİ VARSIN KAN DOSTUM

Kızılay Başkanı Kınık’ın ameliyat geçiren kızının iki ünite kan ihtiyacı Kızılay tarafından karşılandı. Kınık, sosyal medyadan “İyi ki varsın Kan Dostum” dedi.

KIZI AMELİYAT GEÇİREN KIZILAY BAŞKANI KINIK: İYİ Kİ VARSIN KAN DOSTUM
Son Güncelleme :

28 Mart 2021 - 19:17

1870 Okuma

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kızı ameliyat oldu. İki ünite kan ihtiyacı Kızılay tarafından karşılandı. Kınık, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kızılay’ın kan ünitelerini kim için olduğunu bilmeden getirdiğini belirterek, “O iki ünite kan iki güzel insanın kime gideceğini bilmeden yaptıkları gönüllü bağışlardı ve kızıma şifa oldular. İyi ki varsın #KanDostum” ifadelerini kullandı.

Kızım dün gece bir ameliyat geçirdi. İki ünite kan ihtiyacı oldu. @Kizilay sağolsun hastaneye kim için olduğunu bilmeden kanları getirdi. O iki ünite kan iki güzel insanın kime gideceğini bilmeden yaptıkları gönüllü bağışlardı ve kızıma şifa oldular. İyi ki varsın #KanDostum ️ pic.twitter.com/F6aEEJyhPp

— Dr Kerem Kınık (@drkerem) March 28, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.