GSS BORÇLARI SİLİNİYOR! BAKAN SELÇUK DUYURDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 22:55

GSS BORÇLARI SİLİNİYOR! BAKAN SELÇUK DUYURDU

Gelir Testinde hane içi gelir, brüt asgari ücretinin üçte birinin altında ise GSS primleri devlet tarafından karşılanacak ve geçmiş GSS borçları silinecek.

GSS BORÇLARI SİLİNİYOR! BAKAN SELÇUK DUYURDU
Son Güncelleme :

28 Mart 2021 - 20:32

2150 Okuma

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yüz binlerce kişiyi uyardı.

Bakan Selçuk, SGK prim yapılandırması ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunarak, borçların peşin ve ilk taksit ödemelerinin 31 Mart tarihinde sona ereceğini duyurdu. Bakan Selçuk paylaşımında, “Gelir Testinde hane içi gelir, brüt asgari ücretinin üçte birinin altında çıkarsa Genel Sağlık Sigortası (GSS) primlerini devlet olarak karşılıyor ve geçmiş GSS borçlarını siliyoruz.”” ifadelerini kullandı.

GELİR TESTİNE NASIL BAŞVURULUR?

Bakan Selçuk SYDV’lerde gelir testi yaptırmak için son günün 31 Mart olduğunu hatırlatarak gelir testine nasıl başvuru yapılacağına ilişkin bir infografik paylaştı.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN