TRT1’DE YAYINLANAN ‘TEŞKİLAT’ DİZİSİNDE ABD’YE F-35 MESAJI! ÇOK KONUŞULAN SAHNE! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 05:45

TRT1’DE YAYINLANAN ‘TEŞKİLAT’ DİZİSİNDE ABD’YE F-35 MESAJI! ÇOK KONUŞULAN SAHNE!

TRT 1’de yayınlanan Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimlerinin aktarıldığı ‘Teşkilat’ dizisindeki F-35 sahnesi diziye damgasını vurdu. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de sahneyi paylaşarak, Türkiye’nin kararlı duruşunu gözler önüne serdi.

TRT1’DE YAYINLANAN ‘TEŞKİLAT’ DİZİSİNDE ABD’YE F-35 MESAJI! ÇOK KONUŞULAN SAHNE!
Son Güncelleme :

24 Mart 2021 - 7:27

3090 Okuma

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren soluk soluğa izlenen Teşkilat dizisinde çok konuşulan bir sahne yaşandı.

ABD’YE F-35 MESAJI

Türkiye, önemli ortaklarından olduğu F-35 projesinden, ABD tarafından Rusya’dan alınan S-400’ler gerekçe gösterilerek çıkartılmıştı.
Teşkilat 4.bölüm fragmanı girildi mi? TRT1’in esaslı projesi Teşkilat’ta yer yerinden oynayacak

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimlerinin aktarıldığı ‘Teşkilat’ dizisindeki F-35 sahnesi diziye damgasını vurdu.

Teşkilat dizisinde çok konuşulan sahne!

SİHA fabrikası ve mühendislere saldırı talimatını verenleri ele geçirmek için yapılan operasyon öncesi deneyimli istihbaratçı Mete Bey’in ekibine yaptığı konuşma hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı.

Terörle mücadelede Türkiye’ye karşı yapılan ambargoları anlatan Mete bey, ”Parasını verdiğimiz, geliştirdiğimiz savaş uçağını bile vermediler. Ama onu da yapacağız. İnanın bana onu da yapacağız” diye mesaj verdi.

İSMAİL DEMİR’DEN MESAJ: ONU DA YAPACAĞIZ

Dizideki sahneyi Twitter hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ”Bir an bile şüpheniz olmasın. Onu da yapacağız!’‘ ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.