SON DAKİKA HABERİ: MERKEZ BANKASI’NDAN PEŞ PEŞE HAMLELER! KRİTİK TOPLANTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 23:56

SON DAKİKA HABERİ: MERKEZ BANKASI’NDAN PEŞ PEŞE HAMLELER! KRİTİK TOPLANTI

Son dakika haberi: Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Bankalar Birliği yönetimi dışındaki bankaların yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştiriyor.

SON DAKİKA HABERİ: MERKEZ BANKASI’NDAN PEŞ PEŞE HAMLELER! KRİTİK TOPLANTI
Son Güncelleme :

24 Mart 2021 - 19:24

3220 Okuma

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, göreve gelmesinin hemen ardından bankacılarla durum değerlendirmesi yapmak üzere Pazar günü Türkiye Bankalar Birliği yönetim Kurulu ile bir araya gelmişti.

Pazar günü Bankalar Birliği yönetiminde yer alan bankaların genel müdürleri ile görüşen Kavcioglu, bugün de  Bankalar Birliği yönetimi dışındaki bankaların yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştiriyor. Öte yandan görüşmeye katılım bankaları genel müdürleri de katılıyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN