SIFIR ATIK PROJESİ’NE BM’DEN ÖDÜL | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 14:04

SIFIR ATIK PROJESİ’NE BM’DEN ÖDÜL

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sıfır Atık Projesi’ne Birleşmiş Milletler’in ödül verdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

SIFIR ATIK PROJESİ’NE BM’DEN ÖDÜL
Son Güncelleme :

23 Mart 2021 - 16:27

1600 Okuma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yürüttükleri “Sıfır Atık Projesi”nin, Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı’nın “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eylem Ödülü”ne layık görüldüğünü belirtti.

Kurum, Twitter hesabından şu bilgileri paylaştı:

“Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde hayata geçirdiğimiz ve toplumumuzun her kesimince benimsenen Sıfır Atık projemiz, uluslararası alanda da takdir toplayarak Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eylem Ödülü’ne layık görüldü. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlayan Sıfır Atık projemizin başarıya ulaşmasında kıymetli katkılarından ötürü başta Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi olmak üzere temiz bir çevre için el ele verdiğimiz milletimize şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.