GÖSTERGE PANELİ SÖKÜLDÜ, YAVRU KEDİ 3 SAATTE KURTARILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 17:18

GÖSTERGE PANELİ SÖKÜLDÜ, YAVRU KEDİ 3 SAATTE KURTARILDI

Tokat’ta, seyir halindeki otomobilin içindeyken, torpidodan ön gösterge panelinin arka kısmına giren yavru kedi, oto tamircinin 3 saatlik söküm çalışmasıyla kurtarıldı.

GÖSTERGE PANELİ  SÖKÜLDÜ, YAVRU KEDİ 3 SAATTE KURTARILDI
Son Güncelleme :

22 Mart 2021 - 20:15

2430 Okuma

Tokat’ta yaşayan Liya Doğan (32), otomobiliyle seyir halindeyken, ön koltuktaki kedisi de bir anda gözden kayboldu. Gösterge panelinin olduğu yerden kedinin sesini duyan Doğan, aracı durdurarak, kurtarmaya çalıştı. Kediyi çıkarmayı başaramayan Doğan, itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri, aracın torpidosundan kedi sesi geldiği tespit etti. Ekipler de kediyi çıkaramayınca oto tamircisi çağrıldı. Tamirci tarafından otomobilin gösterge paneli söküldü. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonunda yavru kedi, aracın gösterge panelinin olduğu bölümden çıkarıldı.

Kedisini yanına alarak, otomobille gezmeye çıktığını belirten Liya Doğan, “Kedimi kafesinden çıkartım. Aracın ön koltuğunun orada paspasa koydum. Orada bir boşluk olduğu için önce torpidoya oradan da aracın gösterge panellerinin oraya kadar gitmiş. Ben bunu sessinden dolayı algıladım. Panik içinde aracı sağ tarafa çektim. 110’u aradım. Oradan yardım ekipleri geldi. Tamircinin gelmesi ile kedimi çıkardık. Yaklaşık 3 saat sürdü” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.