SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM ESASLARI DÜZENLENDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 19:20

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM ESASLARI DÜZENLENDİ

Ticaret Bakanlığının gümrük muhafaza ve muayene memuru unvanlı sözleşmeli personel alım esasları düzenlendi.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM ESASLARI DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

21 Mart 2021 - 12:17

2190 Okuma

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, Ticaret Bakanlığında söz konusu esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak gümrük muhafaza ve muayene memuru unvanlı sözleşmeli personel, belirlenen hükümlere bağlı olmaksızın Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla KPSS puanı 70 ve üzeri olanlar arasından her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun 4 katına kadar çağırılacak adaylar arasından, Bakanlıkça belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak sözlü ve/veya uygulama sınav sonucuna göre çalıştırılabilecek.

1 Nisan’da yeni dönem başlıyor! Kısa çalışma sonrası işe dönen işçiye 1.341 TL

Çip krizinde yeni gelişme! Yavaş yavaş aşılıyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.