CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY, ‘ÜLKE STRATEJİ DİYALOĞU TÜRKİYE’ TOPLANTISI’NA KATILACAK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 18:19

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY, ‘ÜLKE STRATEJİ DİYALOĞU TÜRKİYE’ TOPLANTISI’NA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) kapsamında düzenlenen “Ülke Strateji Diyaloğu Türkiye Toplantısı’na” katılacak.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY, ‘ÜLKE STRATEJİ DİYALOĞU TÜRKİYE’ TOPLANTISI’NA KATILACAK
Son Güncelleme :

16 Mart 2021 - 19:51

1830 Okuma

Yarın video konferans yöntemiyle düzenlenecek toplantının özel konuğu olarak davet edilen Oktay’ın yanı sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da toplantıya katılacak.

Moderasyonu, WEF Başkanı Borge Brende’in yürüteceği toplantıda, ağırlıklı olarak Türkiye’nin salgın sürecinde sergilediği yönetim başarısı, ekonomi ve dış politika öncelikleri, salgın sonrasına yönelik hazırlıklar ve yatırım ortamı, küresel iş dünyasıyla ele alacağı yeni fırsatlarla birlikte farklı alanlardaki iş birliklerini güçlendirecek çalışmalar ele alınacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.