ERDOĞAN, ŞEHİT OLAN KORGENERAL ERBAŞ’IN OĞLUNA TAZİYELERİNİ İLETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 06:19

ERDOĞAN, ŞEHİT OLAN KORGENERAL ERBAŞ’IN OĞLUNA TAZİYELERİNİ İLETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında 10 askerin şehit olmasıyla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan bilgi alırken, kazada şehit olan Korgeneral Osman Erbaş’ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile de telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

ERDOĞAN, ŞEHİT OLAN KORGENERAL ERBAŞ’IN OĞLUNA TAZİYELERİNİ İLETTİ
Son Güncelleme :

04 Mart 2021 - 22:44

2460 Okuma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dilediği, yaralı askerlere şifa temennisinde bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, Erdoğan’ın Korgeneral Osman Erbaş’ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile de telefonda görüşerek taziyelerini ilettiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit olan Korgeneral Osman Erbaş’ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile yaptığı görüşmede, ülkeye ve millete önemli hizmetlerde bulunan Korgeneral Osman Erbaş’ın elim bir kazada hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, şehit komutana Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilediği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.