SON DAKİKA HABERİ: BAKAN KOCA AŞIDA MÜJDELİ HABERİ DUYURDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 06:34

SON DAKİKA HABERİ: BAKAN KOCA AŞIDA MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” açıklamasını yaptı.

SON DAKİKA HABERİ: BAKAN KOCA AŞIDA MÜJDELİ HABERİ DUYURDU
Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 22:48

3080 Okuma

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.