ADALET BAKANI GÜL’DEN GARA AÇIKLAMASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 14:54

ADALET BAKANI GÜL’DEN GARA AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, terör örgütü PKK tarafından bir mağarada şehit edilen 13 kişiyle ilgili olarak ”Bu menfur olay, bölücü, hain terör örgütü PKK’nın insanlık dışı ve kirli yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. ” dedi.

ADALET BAKANI GÜL’DEN GARA AÇIKLAMASI
Son Güncelleme :

19 Şubat 2021 - 11:55

2080 Okuma

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, terör örgütü PKK tarafından bir mağarada şehit edilen 13 kişiyle ilgili olarak ”Bu menfur olay, bölücü, hain terör örgütü PKK’nın insanlık dışı ve kirli yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Herkesin amasız ve fakatsız, demokrasinin, milli iradenin, milletin değerlerinin, kardeşliğimizin, hukukun, anayasanın ve kanunların yanında yer alması, terörle mücadeleye taraf olması şarttır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.