İSVEÇ DIŞİŞLERİ BAKANI LİNDE’DEN TÜRKİYE’YE TAZİYE MESAJI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

11 Mayıs 2024 - 00:26

İSVEÇ DIŞİŞLERİ BAKANI LİNDE’DEN TÜRKİYE’YE TAZİYE MESAJI

İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, Irak’ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşı için taziye mesajı yayınladı.

İSVEÇ DIŞİŞLERİ BAKANI LİNDE’DEN TÜRKİYE’YE TAZİYE MESAJI
Son Güncelleme :

16 Şubat 2021 - 21:26

1780 Okuma

Terör örgütü PKK’nın Irak’ın Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşını şehit etmesinin ardından tüm dünyadan kınama ve taziye mesajları gelmeye devam ediyor. İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kuzey Irak’taki terör olayında hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının ailelerine en derin taziyelerimi sunuyorum. İsveç olarak dayanışmamızı ifade ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.