BAKAN KOCA: YARIN SABAH 65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZIN AŞILAMASI BAŞLIYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 04:50

BAKAN KOCA: YARIN SABAH 65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZIN AŞILAMASI BAŞLIYOR

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ‘Yarın sabah 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın 60 yaş üzeri eşleri de aşı olabilecekler. Randevularınızı web sayfamızdan ve mobil uygulamadan almanızı rica ederim.’ dedi.

BAKAN KOCA: YARIN SABAH 65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZIN AŞILAMASI BAŞLIYOR
Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 20:36

1980 Okuma

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda aşı takvimi ile ilgili hatırlatmada bulunarak “Yarın sabah 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın 60 yaş üzeri eşleri de aşı olabilecekler. Randevularınızı web sayfamızdan ve mobil uygulamadan almanızı rica ederim.” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan son dakika aşı açıklaması

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.