GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRI GÜVENLİK KAMERALARINDA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 16:29

GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Gaziantep’te özel bir hastanede sağlık çalışanlarına saldırıda bulunuldu. Saldırının ise koronadan hayatını kaybeden hastanın ölüm bilgisine Kovid-19 yazılmamasını isteyen yakınları tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRI GÜVENLİK KAMERALARINDA
Son Güncelleme :

07 Şubat 2021 - 18:20

2030 Okuma

Alınan bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastanede, 15 gündür Kovid-19 tedavisi gören M.A.K, hayatını kaybetti.

Ölüm bilgisine Kovid-19 yazılmamasını isteyen hasta yakınları, çıkan tartışmanın ardından hastane görevlilerine saldırdı.

Biri hemşire 3 hastane görevlisinin yaralandığı olayda, hastanede de hasar oluştu.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, hasta yakınlarının hastane çalışanlarına saldırdığı, yaşanan kargaşa ve bir kadının demir korkulukla bilgisayara vurduğu görülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.