DOLAR DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 01:29

DOLAR DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Dolar kuru 7.20 altındaki seyrinin sürdürmeye devam ediyor. Dünkü beklentileri aşan enflasyon verisine rağmen aşağı yönlü seyreden kur 4 Şubat sabahı 7.1617 seviyesinde

DOLAR DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

04 Şubat 2021 - 9:38

1930 Okuma

Dolar kuru, TCMB’nin sıkılık vurgusuyla geçen hafta 7.30’dan 7.09’a indikten sonra gelen kâr realizasyonu sonrası bir süre dalgalansa da enflasyon verileri sonrası 7.15 bandında sakin.

Beklentileri aşarak yüzde 14.97 gelen yılın ilk enflasyon verisinin ardından kurda carry trade ve sıkılaşma beklentisiyle hafif aşağı yönlü kırılma görülmüştü. 4 Şubat sabahı dolar/TL 7.1617 seviyesinde

Piyasalarda dolar endeksi cephesindeki seyir ve yurtiçi yerleşiklerin Türk lirasına geçiş isteği kısa vadeli yaklaşımda etkili olmaya devam edecek.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN