CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇOK NET UYARI: BÖYLE DEVAM EDERSENİZ CEZASI AĞIR OLUR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 17:22

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇOK NET UYARI: BÖYLE DEVAM EDERSENİZ CEZASI AĞIR OLUR

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Gıda fiyatlarındaki artışla ilgili esnafa uyarı yapan Erdoğan, “Bu süreci böyle devam ettirecek olursanız, çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşa zulmetmeyin” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇOK NET UYARI: BÖYLE DEVAM EDERSENİZ CEZASI AĞIR OLUR
Son Güncelleme :

29 Ocak 2021 - 16:19

1910 Okuma

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum. Vefat sayılarındaki düşüş beni ümitlendiriyor.

GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

Vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz. Çok ciddi fiyat farkları olduğunu görüyoruz.

Bu süreci takipteyiz. Takipte kalmaya da devam edeceğiz.

Ben buradan esnafa sesleniyorum: Siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız, çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşa zulmetmeyin.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN