YERLİ AŞILAR İÇİN TUBİTAK’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 16:12

YERLİ AŞILAR İÇİN TUBİTAK’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI !

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, yerli aşılarla ilgili ”Bu aşılar yurt dışında çalışılanların benzeri değil, virüse karşı etkinliği ve güvenilirliği daha yüksek aşılar olacaktır” dedi.

YERLİ AŞILAR İÇİN TUBİTAK’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI !
Son Güncelleme :

28 Ocak 2021 - 15:49

1850 Okuma

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal yaptığı son dakika açıklamasında koronavirüste yerli aşılar için “Bu aşılar yurt dışında çalışılanların benzeri değil, virüse karşı etkinliği ve güvenilirliği daha yüksek aşılar olacaktır.” dedi.

ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA YERLİ AŞIDAN SÖZ ETMİŞTİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin grup toplanrısında yerli aşı çalışmalarının kullanılabilir seviyeye gelmesinin, Türkiye’nin önünü daha kolay görmesini sağlayacağını dile getirerek “Yurt dışından temin ettiğimiz aşıları hızla hizmete sunarken, yerli aşı ile ilgili çalışmalarımızı da yakından takip ediyoruz” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.