ÇAVUŞOĞLU’NDAN KAÇIRILAN 15 TÜRK DENİZCİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 18:58

ÇAVUŞOĞLU’NDAN KAÇIRILAN 15 TÜRK DENİZCİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gine açıklarında kaçırılan 15 Türk denizci ile ilgili olarak, “Şu ana kadar korsanlardan bir haber yok” açıklamasını yaptı.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN KAÇIRILAN 15 TÜRK DENİZCİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
Son Güncelleme :

25 Ocak 2021 - 15:49

2080 Okuma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kısa bir basın açıklaması yaptı.

Çavuşoğlu, Gine Körfezi’nde kaçırılan 15 Türk gemi mürettebatıyla ilgili olarak, korsanların henüz hiç kimseyle temasa geçmediğini belirterek, Vatandaşlarımıza yönelik bir saldırı olmuştur. 15 vatandaşımız şu anda kaçırılmış durumda. Gemi şu anda limana yanaştı. Gemide güvenlikle ilgili bir sızma, sıkıntı yok. Korsanlar ne bizle ne ailelerle ne de şirketle bir temasta bulunmadı. Henüz bir haber gelmedi. Hayatını kaybeden Azerbaycan Türkü kardeşimizi Azerbaycan’a uğurlayacağız. Dördüncü kaptanımız ve personelimiz şu anda gemide kalıyor, şirket de öyle istediifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.