TORBALI’DA 22 BİN KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 09:34

TORBALI’DA 22 BİN KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

TORBALI’DA 22 BİN KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ
Son Güncelleme :

19 Ocak 2021 - 16:02

2910 Okuma

İzmir’in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerince bir işletme ve işletmeden çıkan kapalı kasa kamyonet içerisinde toplam 22 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

İzmir İl Jandarma Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Ayrancılar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmede kaçak akaryakıt üretildiği bilgisini aldı.  Elde edilen kaçak akaryakıtın, Bornova ilçesinde bulunan Pınarbaşı Işıkkent bölgelerindeki kamyon ve tır garajlarında piyasaya sürüldüğünü de belirleyen ekipler, üretim yaptığı değerlendirilen fabrikadan çıkan bir aracı takibe aldı. Yol üzerinde şüpheli aracı durduran jandarma ekipleri, yapılan aramada araç içerisinde IBC tanklar içerisinde 3 bin litre, işletmede yapılan aramada ise 19 bin litre olmak üzere toplam 22 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak işletme yetkilisi M.D., işletme çalışanı İ.M. ve kamyonet sürücüsü M.T., ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.