BİR VAHŞET’DE EDİRNE’DEN: ARKA BACAKLARI KESİLMİŞ YAVRU KÖPEK BULUNDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 03:33

BİR VAHŞET’DE EDİRNE’DEN: ARKA BACAKLARI KESİLMİŞ YAVRU KÖPEK BULUNDU

BİR VAHŞET’DE EDİRNE’DEN: ARKA BACAKLARI KESİLMİŞ YAVRU KÖPEK BULUNDU
Son Güncelleme :

19 Ocak 2021 - 9:38

2290 Okuma

Edirne’ye bağlı Havsa ilçesinde arka iki ayağı kesilmiş halde bir yavru köpek bulundu.

Edirne’ye bağlı Havsa ilçesinde bulunan Hacıgazi Mahallesi’nde, iddialara göre yemek yemek maksadıyla bir bahçeye giren ve talihsiz köpeğin arka ayaklarının kesik olduğunu gören vatandaşlar, hayvanın fotoğrafını çekerek sosyal medya platformları üzerinden ‘Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği’ne iletti. Görsellerin paylaşılmasının akabinde, Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yasin Yılmaz, olay bölgesine gelerek, yaralı köpeği alıp İstanbul’da bulunan özel bir veteriner kliniğine nakletti.

“Simetrik kesilmiş gibi görünüyor”

Veterinerlik kliniğinde gerçekleştirilen ilk tespitlere göre, köpeğin arka ayaklarının simetrik bir şekilde kesildiğini ve bir insan tarafından yapılmış olduğu tahmin edildiğini belirten Yılmaz, cinsel istismara uğrayıp uğramadığının ise bugün gerçekleştirilecek kontrollerin akabinde netlik kazanacağını dile getirdi. Talihsiz köpeğin tedavisinin tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Yılmaz, meydana gelen vahşet ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.