İZMİR’DE KAR YAĞIŞI SONRASI KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 17:09

İZMİR’DE KAR YAĞIŞI SONRASI KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

İZMİR’DE KAR YAĞIŞI SONRASI KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 17:32

1560 Okuma

İzmir’in yüksek noktaları dün etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu İzmir dağları havadan görüntülendi.

Yurt genelinde olduğu gibi İzmir de mevsimin ilk kar yağışını aldı. Dün İzmir’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, İzmir’in dağlarını beyaza bürüdü. Beyaz örtüyle kaplanan İzmir’in dağları, ormanların yeşiliyle birleşince ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Beyaz örtüyle kaplanan dağlar havadan görüntülendi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan alanlar, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.