BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ TERİM’DEN FEGHOULİ KARARI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 22:48

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ TERİM’DEN FEGHOULİ KARARI

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ TERİM’DEN FEGHOULİ KARARI
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 17:18

1540 Okuma

Fatih Terim’den son dakika Feghouli kararı!

Süper Lig’de 19. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın yönetiminde 35 puanla lider durumda bulunan Siyah-Beyazlılar Galatasaray’ı da yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Rakibiyle arasında iki puan fark bulunan Galatasaray ise deplasmanda galibiyet arayacak. Galatasaray cephesinde Fatih Terim Feghouli için kararını verdi. Fanatik’in ulaştığı bilgiye gere yıldız futbolcu Beşiktaş derbisine 11’de başlayacak. Peki, Beşiktaş – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper lig’de 19. hafta muhteşem bir derbiye sahne olacak. Sergen Yalçın yönetiminde 6 haftadır kaybetmeyen ve 5 maçlık galibiyet serisi sonrası Hatayspor ile berabere kalan Beşiktaş derbi maçta bu seriyi sürdürerek kazanmak ve liderliğini korumak istiyor. Gençlerbirliği’ni 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ise deplasmanda kazanarak rakibini puan durumunda geçmek istiyor.

Beşiktaş – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

17 Ocak Pazar günü Vodafone Park’ta saat 19.00da başlayacak mücadelebeIN SPORTS HD 1’den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi Cüneyt Çakır’ın yöneteceği açıklanmıştı. Maçın canlı skor takibi ve tüm detaylar fanatik.com.tr’de olacak.

Beşiktaş – Galatasaray muhtemel 11’ler…

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Souza, Oğuzhan(Mensah), Larin, Aboubakar

Galatasaray: Okan, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Feghouli, Emre Kılınç, Arda, Diagne

Feghouli 11’e dönüyor

Galatasaray’da Fatih Terim Feghouli konusunda kararını verdi. Trabzonspor maçında sakatlanan ve bir süredir sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu Beşiktaş maçıyla birlikte 11’e dönecek. Oğulcan Cağlayan ise mücadeleye yedek başlayacak.

Beşiktaş’ta Welinton cezalı

Sergen Yalçın, stoperde cezalı Welinton forma giyemeyeceği derbide, Vida’nın yanında kimi oynatacağına henüz karar vermedi.

Tecrübeli teknik adam, bu mevki için Necip Uysal ve Montero arasında seçim yapacak. Sergen Yalçın’ın, hem fiziksel direncinin yüksek olması hem de son haftalardaki başarılı oyunu nedeniyle Necip’i tercih etmesi bekleniyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.